Kip prekidac - obicno ima 2x3 izvoda. Okreni si ga tak da ti ona polugica ide gore-dole. Sad, trebal bi imati 2 stupca od po 3 izvoda. Lijevi stupac je jedan pol, desni je za drugi pol. Ovisno o polozaju prekidaca, spojeni mogu u stupcu biti gornji i srednji ili donji i srednji izvod. Dakle ak ides na preklopku prikljucis sve 3 zice po polu. Ak ti sam treba prekidac, izlaz nek ide na srednji izvod a ulaz na bilo koji (gornji ili donji). Daj reci kakav TOCNO kip prekidac imas jer ih ima milijun, ja sam napisao kako najcesce izgledaju.
Kaj se kabela tice (@Hrvoje) - kupis ribbon kabel od 34 voda i 2 stekera kao na floppy kabelu. Morat ces pri kraju preokrenut nesto vodova (pogle neki obicni ribbon floppy kabel pa ce ti bit jasno). Dakle fino to odrezes, stisnes na iglice i ucvrstis onim "poklopcem" na konekoru dok fino ravno ne sjedne. Onda ostatak kabela srolas i metnes u neki buzir ili kaj vec koristis za cable sleeving ali ostavis tako da mozes metnut konektor na drugu stranu. Jedino nisam siguran kolka je max duljina vodova za floppy...