Citiraj:
Autor thedream
Ma normalno da nema problema..ekipa priča takve gluposti već podosta..ustvari bi trebalo postrožiti malo kriterije uopće postanja i uvesti natrag reputaciju..
Ovome radi,ovome ne radi..ovaj trga šarafcigerom pastu s jezgre..ovome pukla tekstura palme u crysisu radi mijenjanja 10 drivera na istoj instalaciji windowsa..i ne valja ni 3870..ni crysis..ni ništa..
Normalnim userima sve radi kako spada..kako zbilja wolverinu,daddyu,razeru i meni rade Ballistixi bez problema..i evo,meni i tebi..i još brdu normalnih..crysis ili na installacijskom cdu ili sa 7.12 radi odlično..
A ostalima palme rikavaju,bačve same od sebe eksplodiraju,ukazuju se gole žene na mapi..i tako..
Treba prvo upoznati HW i SW..da bi ga mogao koristiti...a ne lupati drivere jedne preko drugih..i slično..
Isprike na duljini posta..dojadilo mi čitati baljezgarije..možda najbolje da ne čitam onda..nego da tu komentiram...   
iznio sam samo jedno imho mišljenje..trenda korisnika foruma u zadnjih 2g..mislim iskreno,da nikad nije bilo chatterskije...da se tako izrazim..i gore..
|
uh da, kako volim ove "elitiste" koji imaju preko 1k postova i onda se smatraju HW/SW expertima
tebi sve radi i nemas problema? super za tebe
no to ne znaci da svi ostali drze racunala u svinjcu, umjesto termalne paste koriste džubrivo sa polja, hlade memoriju i cipove tako sto ih redovito umacu u antifriz, kuciste se sastoji od paleta i kartonskih kutija u kojima se inace prenose pilici i umjesto memory stickova koriste 5.25 incha floppy drive
sto se tice softvera ne koriste add/remove nego samo obrisu folder, na jednoj particiji imaju instalirane 2 verzije windowsa xp (jednu sa sp1 drugu sa sp2), koriste internet explorer 5 sa google/yahoo/megashare/icq toolbarom, za mail koriste outlook express bez spam filtera i namjesteno je da se svaki attachment automatski otvora (homepage je freenakedorgiesteensexboobsass.com)
ja svoj komp odrzavam u najboljem stanju mogucem (i sto se tice softvera i hardwera)
i opet mi se javljaju problemi koje sam gore opisao
da je sve tako bajno kao sto si ti napisao ne bi ATI svaki mjesec izdavao drivere sa povecim brojem bug fixeva
i ne bi se svaki mjesec pravio thread sa utiscima novih drivera (ugl prevladavaju ljudi koji se javljaju sa problemima)