View Single Post
Staro 27.01.2008., 14:55   #77
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Hm, isčupao AIW iz kompa, samo stavio 3870 tranu i nikakvih problema sa Crysisom
Da ne bude zabune-radi se o XP SP2 i 7.12 driverima.
Ma normalno da nema problema..ekipa priča takve gluposti već podosta..ustvari bi trebalo postrožiti malo kriterije uopće postanja i uvesti natrag reputaciju..

Ovome radi,ovome ne radi..ovaj trga šarafcigerom pastu s jezgre..ovome pukla tekstura palme u crysisu radi mijenjanja 10 drivera na istoj instalaciji windowsa..i ne valja ni 3870..ni crysis..ni ništa..

Normalnim userima sve radi kako spada..kako zbilja wolverinu,daddyu,razeru i meni rade Ballistixi bez problema..i evo,meni i tebi..i još brdu normalnih..crysis ili na installacijskom cdu ili sa 7.12 radi odlično..

A ostalima palme rikavaju,bačve same od sebe eksplodiraju,ukazuju se gole žene na mapi..i tako..

Treba prvo upoznati HW i SW..da bi ga mogao koristiti...a ne lupati drivere jedne preko drugih..i slično..

Isprike na duljini posta..dojadilo mi čitati baljezgarije..možda najbolje da ne čitam onda..nego da tu komentiram...

iznio sam samo jedno imho mišljenje..trenda korisnika foruma u zadnjih 2g..mislim iskreno,da nikad nije bilo chatterskije...da se tako izrazim..i gore..
thedream je offline   Reply With Quote