Citiraj:
Autor TheMovieKiller
budala onaj koji ti kaže da rami nemaju veze s takvim stvarima (bez uvrede), pogledaj malo po netu i vidjet češ da rami imaju važnu ulogu u igricama jer je više bolje (4 je bolje od 2) jer ti igrice neće štekat naravno ako imaš i ostale stvari u kompu dobre... a ono di ti piše da je 4gb rama dobro za igrat neku igricu to ti se misli za windows vistu jer na visti ti jedino radi xd10 pa ti i treba više rama da bi mogo igrati sa velikim preformansama jer vista je sustav koji odjednom obrađuje sve što joj zadaš a windows xp radi jedno po jedno... kad ti igraš igricu još ti mnogi drugi programi rade to možeš vidjeti u task manageru zato se ne vide velike razlike u igricama ako staviš više rama jer xp je po meni shit i važnu i ulogu imaju bitovi windowsa ako imaš 64 bitni proc uzmi i 64 bitni windows i zaigraj neš i biti će ti puno stabilnije i bolje nego na 32bit windowsima... i za nove igrice na visti ti 2gb nije dovoljno.
vjeruj mi jer sam cijeli net pregledo i raspitao se dobro kod nekih programera i to je odgovor koji sam dobio od njih i sam sam se uvjerio
|
citam i mislim si... mora da mu se nisu jos ni jaja spustila, zvuci ko da ima 10 godina. onda sam skuzil da imas 17. wow. pa ti mora da si svu pamet svijet a pokupil. ali ovaj dio gdi xp radi jedno po jedno me odusevil

vista radi vise odjednom, ma da

sama pamet

e da samo postoji :svezna: smajli