View Single Post
Staro 27.01.2008., 14:20   #75
Fug33
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor igic2005 Pregled postova
Ima li tko kakvih dojmova o ovoj kartici ili iskustva s njom?
Čitao sam po netu piše puno raznolikih stvari(dobrih i loših) o njoj pa se nemogu odlučiti između nje i 8800GT!
Čisto sam ljubitelj Atijevih kartica i ova mi se čini odlična po performansama...
Što sam pročitao:
Dobro: OC potencijal,niska temperatura (odlično hlađenje ZT i heatpipeovi)
Loše: Problemi s Vramom,nekima je cooler crkao kad je neko vrijeme radio na 100%

Eto,molim vas da date nekih svojih mišljenja oko ovoga pa da,uz vašu pomoć, odlučim kupiti ju ili ne?

Unaprijed zahvaljujem!
aj da onda kazem svoje misljenje o 3870 nakon mjesec dana rada sa istom:

prednosti: dobar cooler (cijelo vrijeme ga drzim na 44% vrtnje i temp u loadu ne prelaze 75C. u idle 40C), da se lijepo OCati, zasad vrhunske performanse u igrama (cak sam po defaultu ukljucio 4AA i 16AF quality + trilinear u ati tray tools), UVD, dolazi sa ugradjenim cipom za HD audio

nedostaci: ati tray tools/ati tool ne prepoznaju karticu kako bi trebali, bugoviti driveri, cudan nacin renderiranja u pojedinim igrama (problem sa renderiranjem sijena u dosta igara -u nekim igrama su jako nazubljene a u drugima su prekrivene nekim linijama, texture/objekti se pojavljuju direkt ispred tebe, prilikom ulaska u neku igru [tipa ut3, crysis, itd] prvo moras pricekati par sekundi da se ucitaju sve texture - onak sve je mutno u pocetku pa nakon par sekundi vidis kako texture postaju sve detaljnije

ugl to sa renderiranjem i nije neki problem, nije nesto sto ce te smetati tokom igranja

ali situacija sa driverima me razocarala, i mogu reci da kad bih sad morao birati uzeo 8800GT (a i ta kartica ima svojih mana od kojih je najveca lose hladenje posto koristi single slot cooler)

a sto se tice ovih ljudi koji su drzali cooler na 100%, mogu im samo reci

ja sam cisto iz znatizelje jednom stavio cooler na 100%, drzao ga par sekundi i vise nikad u zivotu

nepodnosljiva buka, cooler radi na jako jako velikim brzinama (ubij me ako ga ne vrti u preko 4000rpm) i imas osjecaj kao da ce cijela kartica poletit

ugl, 80% bi bio neki maximum vrtnje ventilatora (iako i onda neces nista cuti u igrama, da imas ne znam kako dobre slusalice)
Fug33 je offline   Reply With Quote