Citiraj:
Autor MesS
ma crysis je malo podbacio što se mene tiče. Ali je malo prezahtjevan
Znaš ono Uloženo=dobiveno.
Osobno mislim da farcry2 možda ispravi tu grešku
|
ma čak ni crysis po meni nije prezahtjevan..zahtjevniji mi je Bioshock..imho..

..pogledaj pod moj komp,konfa me nije niti 6000 kuna došla..kad sam rasprodao staru ispada da sam ju ispod 4k kuna platio..a crysis leti..na 1280x1024 na high..2xaa,2xaf,multi-sampling bla bla bla bla...ovo,ono..i ide preko 35fpsa...
Bioshock je po meni ukomiranija igra..
činjenica je,pričali mi tu i pet dana..da je 3870 najbolja i najisplativija ATi kartica ikada..za 1391kn dobiti takvu aviončinu..mislim da nvidija još dugo može samo sanjati..za te novce njima idu 8800GTS koje pospremi ATi-jevka u lijevi džep...a u desni još napola stane 8800GT..u igrama koje nisu d vej ic ment tu bi plejd..i 3d čmark...
ako uhvati za svoju 1000 kuna,1100..doda lijepo 200 kuna,to je nekakav low-mid end miš u nas...znači isplativo..i ima 512mb ddr4 3870tku...miran je 3g..
a izjava da 640mb znači veće reze..ajoj...za 2D je i 16mb posve dovoljno za bilo kakav rad i na 2048x nešto..a u 3D-u ionako sve ovisi o brzini i mogućnostima samog GPU-a...količina memorije može tek donekle popraviti izvedbu...ali ne na način da na G92 zalijepe DDR3 memoriju..i slične gluparije..
takvim karticama treba DDR4 preko 2.2ghz..i min 512mb..imho..