View Single Post
Staro 27.01.2008., 12:37   #22
Girrari
drug Mile
Moj komp

Girrari's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Sam da velim da kolega(TheMovieKiller) nije pogriješil kad je rekel da su 64bit programi a i windows sami puno stabilniji od XP-a i žalim onog ko tvrdi da nema razlike između 4 i 2 GB na Visti, a ovo za Hellgate je istina, puno bolje ti bi išlo sa više od 2GB tak da znaš. Al pošto imaš slabu grafičku bilo ti bi bolje da kupiš npr. 1950pro/gt za smiješne novce ili neku jaču i performanse ti bi u igrama porasle za min 2 puta.!! Eto tolko!

Ovo prvo mi baš nije jasno... kak to misliš da su 64-bitni programi, a i windowsi puno stabilniji od XP-a??? Pa postoje i 64-bitni XP-i! Koristio sam ih jedno kratko vrijeme. Gle, nije tu priča o nestabilnosti u pitanju, nisu oni ništa stabilniji ili nestabilniji od 32-bitnih. Ja sam čak bio jako zadovoljan time kako rade. Stvar je u tome da hrpa drivera i softvera nije njima prilagođena. Primjerice, nisam uspio pronaći niti jedan antivirus da radi pod njima (doduše to je bilo prije 2 godine pa se možda i nešto promijenilo), nahebao sam se s instalacijom drivera, za svaki program mi je javljalo neke divljarije čak i s instaliranim 32-bit patchem. Odustao sam nakon 2 tjedna. Za Vistu ne mogu tvrdit jer je nisam imao na svom kompu nego samo na poslu i to 32-bitnu, ali ono kaj sam čitao tu na forumu je da 64-bitna pokazuje puno više mana od 32-bitne.

Za kraj da naglasim kako nisam gledao ni zahtjeve ni preporuke za navedenu igru. Ak je preporuka Vista i 4Gb rama, onda je valjda tak, ma koliko meni bilo suludo.