Citiraj:
Autor DEEMon
A kaj ovi jeftiniji monitori sa TN matricama tipa Philips i Samsung podrzavaju 1:1 pixel mapping?
Citiraj:
Autor Gilbert5
Ne.
|
|
Ali imaju manju rezoluciju, pa cu moc gurat igre na nativnoj.
Plus sta ce mi zbog rezolucije bit sitnija slova nego na trenutnom 17'' monitoru 1280x1024, od kojeg sam udaljen jedno 70ak cm, a od ovog lenova cu morat ipak bit malo vise posto je 22'', tak da ce mi ipak bit malo presitna slova.
A onda jos i lik kaze:
"I just logged into WoW on my MBP for the first time in a bit. The refresh rate isn’t the best so it’s a little choppy on turns and fast motions, not enough to bother me, and i suppose it will suffice for casual gaming. If you are into FPS i wouldn’t recommend this monitor"
Nije da se namjeravam vecinu vremena igrat, ali kad upalim igru, bas ne bi volio da mi se dogadja to sto sam citirao.
Tako da sam ja ipak odustao od tog monitora. Jedino zasto je usao u izbor je kut gledanja koji je puno bolji od TN monitora, no samo vertikalni, jer horizontalni je cist u redu. No kad sam malo bolje razmislio, pa necu se setat ispred monitora kad radim, tak da mi se cini da ce ipak biti neki TN...