negdje sam vec pisao hehe al nema veze imam 971p monitor doma (koji mi sluzi za rad i sluzit ce onda i za igranje ako nece ici na dell.u) tako da manji monitor tj rezom od 1920x1200 ne dolazi u obzir radi full hd.a.Radi filmova kojih doma imam vec oko 50-etak komada.... znaci dell ce biti primarne namjene za gledanje filmova u hd.u jer za full hd tv nedam 14 000kn.... a posto tv nemam gdje smjestit u sobu nema smisla... Tek kad se preselim u stan sto ce biti oko12mj cu razmisljat o nekom LCD tv.u a i u stanu ne mogu stavit 40'' tv jer ga nemam gdje stavit... (glupa konfiguracija stana)
a po pitanju dellovih musica dobro sam upoznat sa njima i nije da mi smetaju imam doma PVA monitor i znam kakav je u radu i kako se ponasa i meni odgovaraju jer slabo se igram u zadnje vrijeme vise gledam filmove i serije na njemu... a iskreno zivcira me sto kod 16:9 gubim 5cm od gore i dole uzasss...
prednost kod dell.a je ta sto se sve da namjestiti boje ama bas sve i to je ono sto mi se svida!! znaci mozes si podesit monitor kako ti treba....
po pitanju grafi trenutno da... monitor kupujem na minimum 2god do 3 a grafe na koliko? 6 do 9mj dok ne dode neka nova igra koja pojede tvoju grafu za dorucak..... pa onda ponovo istovaris par tisuca kuna za grafe da se igras na rezi od 1920x1200