View Single Post
Staro 26.01.2008., 15:14   #138
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
negdje sam vec pisao hehe al nema veze imam 971p monitor doma (koji mi sluzi za rad i sluzit ce onda i za igranje ako nece ici na dell.u) tako da manji monitor tj rezom od 1920x1200 ne dolazi u obzir radi full hd.a.Radi filmova kojih doma imam vec oko 50-etak komada.... znaci dell ce biti primarne namjene za gledanje filmova u hd.u jer za full hd tv nedam 14 000kn.... a posto tv nemam gdje smjestit u sobu nema smisla... Tek kad se preselim u stan sto ce biti oko12mj cu razmisljat o nekom LCD tv.u a i u stanu ne mogu stavit 40'' tv jer ga nemam gdje stavit... (glupa konfiguracija stana)

a po pitanju dellovih musica dobro sam upoznat sa njima i nije da mi smetaju imam doma PVA monitor i znam kakav je u radu i kako se ponasa i meni odgovaraju jer slabo se igram u zadnje vrijeme vise gledam filmove i serije na njemu... a iskreno zivcira me sto kod 16:9 gubim 5cm od gore i dole uzasss...
prednost kod dell.a je ta sto se sve da namjestiti boje ama bas sve i to je ono sto mi se svida!! znaci mozes si podesit monitor kako ti treba....

po pitanju grafi trenutno da... monitor kupujem na minimum 2god do 3 a grafe na koliko? 6 do 9mj dok ne dode neka nova igra koja pojede tvoju grafu za dorucak..... pa onda ponovo istovaris par tisuca kuna za grafe da se igras na rezi od 1920x1200
jurbAs je offline   Reply With Quote