View Single Post
Staro 26.01.2008., 08:28   #7
Odojak
Premium

Odojak's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Moje iskustvom s betom nije najbolje. Srecom instalaciju i testiranje beta, rc i sličnih odrađujem u vmware-u.

Nakon instalacije SP3-a i restarta s računalom xp su počeli javljati problem s famoznim wga-om (instalacija je legalna). Niti jedan update ili program koji zahtjeva validaciju na microsoft stranicama nisam mogao skinuti. Rjesenje sam nasao na njihovim stranicama ali sam morao skinuti s drugog racunala i pokrenuti na ovom testnom. Nadalje WindowsDefender se prilikom starta windowsa "srusi" reinstalacija nije pomogla . Instaliram IE7. Restartam komp. Upalim, konfiguriram i vise niti jednu stranicu ne mogu otvoriti . Napominjem da je ta instalacija xp-a i service packa 3 bila "friska" tako da cisto sumnjam da sam u međuvremenu pokupio nesto s neta :P

Nakon toga sam odustao i jednostavno obrisao virtualca i dok ne iziđe final verzija ne diram sp3 :P

Ovo je par negativa, a mozda nsplet nesretnih okolnosti sto mi se dogodilo jerbo kod kolege sve sljaka ali obzirom da je beta bila u pitanju nema smisla pljuvati po njoj
Odojak je offline   Reply With Quote