Citiraj:
Autor Baja 001
Ma ovo je jedan od remk dijela igraćke industrije u zadnje vrijeme. Igra je zakon i full je igriva,a i još me više pali činjenica da relativno dobro ide na svim konfama, a da su detalji i modeli na razini FPS-ova!
|
Slažem se. Igra i jest zaslužila titulu najbolje strategije u 2007g(ako se ne varam, ili je to bio E3 2006?). Uglavnom igra je dobila hrpetine priznanja. dečki su iz praha napravili strategiju koja je po meni među top 3 strategije ikada. tajna igrivosti je u ČISTOJ STRATEGIJI koju pruža igra.
BTW...da se nadovežem. Evo baš sam na Visti sa dx9 karticom instalirao Opposing Fronts. I pazite sad ovo: Benchmark igre mi je ispljunuo 39FPS-a, na 1280*1024, i sa skoro svime na high i ultra. Brijem da sam isključio AA i jos nesto smanjio-kao sijene. Animacije mi se brejkaju ali igra teče jako glatko. Normalno bez stalnog rotiranja kamere. Fenomenalno optimizirano!
Ljudi nabavite igru...neznam još sa OF, ali orginal morate isprobat. Svima ugodan
Moja ocjena orginala- 9.5/10.
EDIT: U biti neznam što bih dao kao primjedbu, zašto sam skinuo 0,5. Ma igra je savršenstvo- 10/10!!!