View Single Post
Staro 25.01.2008., 22:29   #4
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Isao si u krivi ducan. Dobar zvuk je samo za sminkere i neznalice. Idi u boje zvuka iznad gusica imas spojeno masu raznih slusalica i sve ih mozes isprobati ponesi cak i svoj neki cd ako je original i ima dobar mastering.

Grado slusalice u toj klasi su jako neudobne za duze koristenje iako imaju dobar zvuk. Imas ih dosta jeftino u hg cini mi se.

A ako ces sluse prikljucivati na cl audigy nema smisla da uzimas slusalice tako jake. Ja sam bio u boje zvuke kupiti slusalice i na kraju sam uzeo AKG k55 jer mi je covjek fino objasnio da bas i nema smisla za moje potrebe nista skuplje, ako necu ulagati u pojacalo za sluje ( uglavnom ulaziti u dodatne troskove osim slusalica) Ali ne kupuj nista dok ne poslusas.

Uglavnom pazi i na udobnost i masu slusalica ako ih mislis koristiti za maratone filmova i igara.

cl audigy je losa zvucna kartica, dakle losi knverteri i izlazi, uglavnom u klasi zvuka koji dobijes na boljim maticnim plocama. Na to nesto kvalitetno nema smisla spajati.

Za tu lovu kupi music extreme x-fi i K55 i tako ces dobiti najvise sto se tice kvalitete zvuka.