evo, mozda nije lijepo (prema t-com-u) da to napisem, ali eto, toliko su ''prljavo'' igrali da nista drugo ne zasluzuju:
-23.12.2007, nakon sta sam dobio onaj listic, gdje je lijepo pisalo, da za 1kn uz produzenje ugovora na 18mj. mogu birat ili zvucnike, ili tipkovnicu + mis + web-cam; odmah sam reagirao, i nazvao 08009000 da pitam malo vise informacija. Isti dan sam ih nazvao, dao zahvtjev, poslao onaj listic, i rekli su da su primili i da zvucnike mozemo ocekivat u roku od 2 tjedna.
-od 27.12.2007 do 06.01.2008 sam bio na putu, pa nisam znao ako su stigli, i kakvo je stanje s tim. Dosao sam doma, i zvucnike nema. Nazvao sam 07.01.2008, i receno mi je da jos nisu primili onaj listic koji sam poslao, da probam nazvat za nekoliko dana.
-16.01.2008 sam nazvao za provjerit, rekli su mi da su dobili taj listic, tek jucer (15.01.2008) te da mogu ocekivat zvucnike ovaj tjedan. Pitao sam sljedece: JA : ''hocete mi produzit ugovor na 18. mj iako nisam jos dobio zvucnike?'' OPERATER: ''Naravno da ne, mi cemo vam produzit ugovor, taj trenutak kad cete vi potpisat postaru da ste podigli paket''. Rekoh ja, ok hvala dovidenja.
-dani prolaze, i zvucnika nema. Jucer (24.01.2008) poslje vise od mjesec dana od kad sam zatrazio zvucnike, nazovem opet Sluzbu Za Korisnike. Javi mi se agent, i pitam ja njega ako ima kakve novosti sa zvucnicima, i kaze da: OPERATER: ''pise ovdje da su poslani, na putu su, morali bi uskoro stici kod vas'', kazem ja ok, a samo da provjerim: JA: ''Kakvo je stanje sa ugovorom?'' OPERATER: ''Vidim ovdje na racunalu, da vam je produzen na 18 mj. prije neki dan'' a ja ono ostane WTF???
Lijepo sam mu objasnio kako to nije fer, jer su mi obnovili ugovor, a ja nisam nist dobio, on se pokusava nekako izvuc i kaze ovako: OPERATER: ''evo, nazovite ovaj broj, oni ce vam sigurno to znat, pitaj te tamo''. ja zabiljezim broj, i poklopim.
-broj koji mi je dao je 0800 303 333, nazovem ga, javi se neka Gospoda, objasnim stanje, tko mi je dao broj, sta trazim i ostale stvari, i ona meni: ''znate vi koga ste dobili?'' kaze: ''postu'' i nastavi ''mi smo sa T-comom suradivali prije 2 god, dok smo za njih par puta isporucili neke CD-ove kao poklone.
Ja se njoj izvinjavam na smetnju i poklopim.
-znaci dao mi je neki krivi broj, tek toliko da me se rijesi.
-isao sam isti dan u T-com centar u Rijeci, poslao onaj formular za ukinut ugovor, poslano je faxom
-danas (25.01.2008), oko 11:00 Overseas mi je dosao isporucit ''zvucnike'' sidem ja dole, i pogledam kutiju (kutija je dimenzije abnormalno male za takav 5.1 sistem (logitech x-530)) odbio sam paket.
Ja se iskreno nadam da se i vama nije desilo tako nesto, ja sam jako razocaran sa T-comom, prije sam bio samo sa cijenama, ali sada...sto je previse je previse...trenutno cekam da mi T-com ukine ugovor, i presao sam na Optimu (po cijenama je sigurno bolja) u roku do 30-45 dana bi morao surfat s Optimom, sa Flat paketom i 6 Mb/s za ''skromnih'' 250kn mjesecno...
pozdrav svima