Hm, po onom što sam vidio 2400 i 2480 izgledaju isto pa pretpostavljam da i jesu isti osim napajanja ...Tako da je Antec vjerovatno pokrenuo proizvodnju novog modela jer ih isporučuje s boljim napajanjem nego u starom modelu kučišta ....
po onom što sam do sad vidio staro kučište ima
Antec SU-380
a novo 2480 ima neko
80+ EarthWatts 380W
što vjerovatno objašnjava razliku u doživljaju koliko je stvar tiha no pošto je osim toga kučište isto ostaje zbunjoza o kavezu i iMON modulu....
A ni ovi 500gb ne pridonose sveukupnom dojmu jer nisu neko oličenje tišine iako se čitanjem po forumu dobija drugi dojam. Umjesto da se izrazim koji je bolji sročio bi to radije "neznam koji je od ta 2 gori" uspoređeno s ovim 'malim' Samsungom kojeg imam

I da, 'AAM' ne radi čuda

. Uglavno još jednom imam potvrdu da preporuke i sve pročitano na netu treba uzet s 'zrnom soli'

:-/...
Inače smatram se prilično objektivnom osobom pa se nadam da če netko izvuč neki korisni zaključak iz mojih par kritika /dojmova o stvarima....
btw , imam hrpu toga za napravit / posložit da stvar bude upotrebljiva (naselit WIN / i sve poštimat) pa na kraju puknem koju sliku unutra i izvana jer hebeš sliku ako se ne vidi par slova na displeju
Zasad po plavoj boji biosa sam u potpunosti zadovoljan kvalitetom slike integrirane grafike