View Single Post
Staro 25.01.2008., 10:44   #11
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Thumbs up

dDario , to je u biti to ,hvala na slici....

Elvise nema šanse da to stane unutra....
Govoreči napamet bez mjerenja /gledajuči po ovoj zadnjoj slici ,12 cm ventu rekao bih da ima mjesta ispod 12cm...

Ako sam ista skuzio iz onog stikija ta mala ninja je dobar kuler ?...hrpica cijevi / fleksibilan smještaj venta koji se može lako mjenjat....izgleda skoro ko oni drugi 'dobri' spomenuti kuleri....

To me odvelo da malo lurkam okolo pa sam vidio neke primjere korištenja baš tog kulera u kombinaciji s ovim kučištem i par slika pa to rješava razmišljanje bi li stao po visini .....iako sam naišao /negdje se spominjalo odstranjivanje tih ukrasnih vrhova da ustvari stane.
Jedino nisam našao kombinaciju s baš ovom pločom koju imam pa me to malo brine i izgleda da ču morat dobro pogledat dimenzije tog kulera pa ploču s ravnalom zbog blizine kondenzatora i memorije....iako je to vjerovatno napravljeno po nekom standardu pa nebi trebalo bit problema

Uglavnom ako odgovara zbog ploče ,po onome što sam vidio (našao recenziju kulera u tom kučištu) taj kuler mi se čini najbolji izbor jer sigurno neču bit prvi tko koristi tu kombinaciju kučište/kuler a tko sam ja da izmišljam toplu vodu , osim ako netko nema prijedlog za nešto bolje pošto sam voljan dat još kuna ako ima nešto proporcionalno bolje od toga ?

@ domy ,
Neznam točno značenje te kratice u tvom sigu ali sam dosad primjetio da je imaju oni što pate na tišinu tako da me pomalo zbunjuje preporuka dizajna s 2 venta s obzirom da sam spomenuo da želim nešto novo iz primarnog razloga da želim nešto tiše ....
No vjerovatno znaš što govoriš pa me kopka jel taj culer i sa 2 venta zaista toliko tih zbog takvog načina 'spajanja' venta....