View Single Post
Staro 24.01.2008., 21:28   #209
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Evo da zavrisim temu koju sam zapoceo..Konacan rezultat mog OC-a bi na kraju izgledao ovako:

Proc na 3050 Mhz @1.424V
Mema je na 914 Mhz CL4 @2.2 V

Testirao sam i prakticki ga je nemoguće srusit. Jedino da ga gurnem sa stola
Citiram sam sebe.. ipak je moguće i to jako lako.. Naime, stavio sam Everestov test da se testira preko noci i dodjem popodne i ono BSOD. Reko, mozda nije nista, pretjerao sam. I jucer mi se prvi put smrzne, onak iz cista mira. I naravno BSOD. I sad je to pocelo svakih par sati. Malo sam nesto slagao kablovinje i spojim ga i pokrenem kad ono "ovrclock Failed" WTF?
Uđem u bios stisnem F10 sacuvam i sve ok. I onda svakih par sat se smrzne, a ja samo surfam..jos sam ga spustio na 3000mhz/900mhz.. Valjda ga malo clock zeza..ne znam sta da radim..

Mozda sam vec malo naporan, ali kad sam kupovao komp gledao sam da komponente imaju dobar OC potencijal a sad izgleda da cu sve morat drzati na default.. Pomagajte..

EDIT:Sad pokusavam otkriti sta za***ava.I mislim da je proc. Sinoc sam stavio Orthos, i superPi i ujutro BSOD. Orthos sam stavio samo da testira proc, a memu sam prije vrtio sa memtestom ~3sata i sve ok.Ne mogu probat memtest86 jer nemam optiku, ali mislim da je mema ok. Proc mi je na 3.0 i na 1.45V. I ne mogu vjerovat da se rusi. Izgleda da cu morat dignut voltažu.. Toliko o OC potencijalu mog proca..

@Razer: pitaj cimera jel se hoce mjenjati za proc:4400 za antiClock 4500?

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 25.01.2008. u 08:26.
srale7 je offline