View Single Post
Staro 24.01.2008., 21:18   #5
TheMovieKiller
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
budala onaj koji ti kaže da rami nemaju veze s takvim stvarima (bez uvrede), pogledaj malo po netu i vidjet češ da rami imaju važnu ulogu u igricama jer je više bolje (4 je bolje od 2) jer ti igrice neće štekat naravno ako imaš i ostale stvari u kompu dobre... a ono di ti piše da je 4gb rama dobro za igrat neku igricu to ti se misli za windows vistu jer na visti ti jedino radi xd10 pa ti i treba više rama da bi mogo igrati sa velikim preformansama jer vista je sustav koji odjednom obrađuje sve što joj zadaš a windows xp radi jedno po jedno... kad ti igraš igricu još ti mnogi drugi programi rade to možeš vidjeti u task manageru zato se ne vide velike razlike u igricama ako staviš više rama jer xp je po meni shit i važnu i ulogu imaju bitovi windowsa ako imaš 64 bitni proc uzmi i 64 bitni windows i zaigraj neš i biti će ti puno stabilnije i bolje nego na 32bit windowsima... i za nove igrice na visti ti 2gb nije dovoljno.

vjeruj mi jer sam cijeli net pregledo i raspitao se dobro kod nekih programera i to je odgovor koji sam dobio od njih i sam sam se uvjerio
TheMovieKiller je offline   Reply With Quote