View Single Post
Staro 24.01.2008., 19:47   #60
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lesa Pregled postova
Da, ali zarada je postotno puno veća nego na komponentama. Znači da zaradi recimo 50kn može prodati neki malo bolji cooler za 200kn ili Core Duo procesor za 1000kn. Što misliš da je rentabilnije naročito kad si mali i krećeš iz nule.
Da ne spominjem da nemože imati nižu cijenu od Diskonta ili ADMa, a šta će onda vrtit tisuće kuna da zaradi ništa.
Ili laptop recimo od 4000kn na kojem zaradi 200-400kn. Da tih 4000kn uloži u cooling može zaraditi 1000kn a da nema 76 firmi koje imaju iste cijene kao on.

Poanta je najkvalitetnije oploditi svoj kapital, a to može u IT hardveru upravo u ovom segmentu koji beshtya spominje. E-gzo-ti-ka

Jedan poznanik se tako namlatio para prije par godina kad je ufuravao bluetooth pizdarije iz Kine na koje nitko od distributera nije obraćao pažnju, a on ih je prodavao duplo skuplje nego što je platio. Go figure. Di bi sad bio da je uvezao matične? Rezao negdje i pitao 'koji ćeš prilog?'
ljudi moji dragi...nema nimalo straha za moju zaradu...što se tiče pavilliona ili presaria uvoziti ću ih najvjerojatnije kako sam i rekao preko Slovenije znači sva njesra sa jamstvima ću pokrivati ja jer fala bogu slovenija nije daleko (a nije ni velika )...a to korisnicima koji kupe lap znači max 7 dana čekanja reklamacije...
Beshtya je offline