Citiraj:
Autor Srdan
Kome se žalit?
Crkla mi Gigabyte X800GTO i nakon 2 tjedna mi ju zamjenili Powercolorovim modelom. Što je najbolje popratna oprema je ostala Gigabyte od stare, samo je grafička druga. Što je najbolje vidi se da je grafička korištena - vjerojatno neka reparirana s prijašnje reklamacije.
U lokalnom Ve-milu su rekli da je što se njih tiče kasno za povrat novca jer je već stigla i svi su papiri napravljeni, te da se probam javit servisu u Zagreb. Nji zovem cijeli dan i nitko se ne javlja. Evo grafićka stoji na krevetu i ni u komp je nisam stavio, niti želim.
I kome se žaliti?
|
Ako je vec doma kod tebe - znaci da si potpisao i prihvatio zamjenu , tak da sad vise ne mozes puno toga , nisi trebao primiti , trebao si ostaviti nek stoji i zaliti se na proizvodjaca i mjerodavne institucije jer ovakvom zamjenom su direktno ti prekrsili prava ako nisu imali bas takvu istu za zamjenu .
Inace , servis u ZG je jako,jako tesko dobiti telefonski,isto kao i prodaju . Ako bas hoces - probaj mailom , napisi jedan mail i salji ga dok ti ne dodje odgovor.
iako mislim da ti je sad sve uzalud jer si prisato na njihovu igru