Prvo ,pogledao sam stiki o hlađenjima i iako se osječam pametniji nego što sam bio prije čitanja definitivno se ne osječam toliko pametan da izaberem nešto određeno za sebe...prvo zbog same mase toga za pročitat (linkovi/recenzije) a onda zbog potrebe za nekim hintom na osnovu prakse ili bar velikog kuženja u tematiku...
Ne osječam se glupim ni ljenim tako da bi vjerovatno došao do nekog zaključka što mi treba nakon par dana proučavanja tematike i guglanja no ako mi se može olakšat život i uputit me u nekom smjeru bio bi zahvalan.
Dakle ,
nakon što se prvi put oglasio box cooler za Athlon 64 (AM2) primjetio sam da to nije po mom ukusu tako da bi htio nešto bolje/tiše a nemam blage veze ustvari što.
Bilo bi idealno kad bi taj novi kuler bio što jeftiniji iako u biti nije važno koliko košta ukoliko je bolji od nekog jeftinog toliko da ja vidim da se isplati.......
ustvari važno je koliko košta ako bi novi kuler tražio više od 600kn jer bi mi bilo blesavo dat toliko za kuler.
Najradije bi Sonik Tower ali u kučištu ima ograničeno mjesta (Antec 2480) tako da tražim nešto drugo ....ima neki mali sonik tower ?
Bilo bi dobro kad bi se taj kuler mogao koristit i bez venta pošto je u blizini vent od kučišta koji bi se mogao iskoristit...
Ne namjeravam ser bavit klokanjem i ne tražim ultimativnu hladnoču pod svaku cijenu več tražim nešto što bi moglo bit što tiše (jeftinije? ) a opet ispunjavat svoju funkciju ....
Želim nešto što če jednostavno odmah radit 'out of the box' bez da ga moram prepravljat / radit ogledalce od baze ili pilat neke lističe kad vidim da to ipak ne mogu ugradit jer mi smeta nešto na ploči poput kondenzatora (ploča je GA MA69GM-S2H) ili da vidim da nemogu ugradit memoriju zbog kulera....
jer se to svodi na nezadovoljstvo a nezadovoljan mogu bit i besplatno sa box kulerom.
i još skoro najvažnije-ne želim preporuku za neke egzotične primjerke koje nemogu kupit / naručit negdje u HR .
Onda tražim nešto nemoguče ili nešto što ne postoji na ovoj strani kugle zemaljske ?