View Single Post
Staro 23.01.2008., 23:44   #29
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

To za ubacivanje iMON modula ipretpostavljam da si mislio reči da ga ne guram kroz kučište unutra već da ga uguram u onaj odvojivi kavez a onda sve skupa u kućište? Ma i mislio sam tako nakon što sam prolurkao po uputama...
Ali u prijašnom postu sam govorio o tome "iMON u taj kavez".

Znam da ti ja vjerovatno zvučim ludo nakon što si od prijatelja čuo da je to ušlo bez problema ali vjeruj mi ja sam to danas jedva ugurao unutra iz straha da ne polomim taj modul.
Govorim o iMON u taj 'kavez'.

A pošto je DVD ušao bez problema poviše u taj 'kavez' najvjerovatnije je taj iMON modul mrvicu širi nego normalno ...
a u vezi samog modula - kad se poravna sa prednjom pločom kučišta onda se ne poklapaju rupe koje spajaju taj modul i 5,25 kavez ,dovoljno da tu ne mogu stat vidice.....tako da sam to ostavio bez vijaka jer je ionako nabiveno da nece nigdje pobječ....

Prvi utisak sa sastavljenom stvari je......

što se neke funkcionalne strane tiče ,kučište je moglo bit malo promišljenije iako pretpostavljam da bi tako koštalo više...
Npr. plava LEDica je prejakog inteziteta a power tika je kao za dječje prste (o onoj za restart kao da ne govorim). A ni potenciometar iMON modula mi ne ostavlja baš totalno pozitivan dojam....iako sam po sebi nije klimav ne sviđa mi se što je lagan /bez otpora pod prstima te što je tog beskonačnog stepenastog tipa pošto sam sam navikao na one drugačije vrste koji ne ostavljaju dojam da se trebaju dirat s osobitom pažnjom....

ali što se estetske strane tiče, nimalo ne žalim što sam krenuo ovim putem i odlučio se na polegnuto kučište umjesto normalnog uspravnog jer sad kad to pogledam na stalaži poviše CD pleyera nemam onaj osječaj da je to ustvari komp kojemu tu nije mjesto što je sveukupno pozitivna stvar iako je jasno da su određeni kompromisi potrebni za taj osječaj...

Npr. sve se čuje više nego što sam navikao tako da ču morat nešto promislit po tom pitanju....

A koliko sama konfiguracija/ploča ispunjava ona moja očekivanja s početka... to napišem kad otiđem dalje od BIOSA i kad se tu nasele WIN.

btw, molim te kakav link da znam što ustvari tražim (adapter za smještaj harda u 5,25)