Citiraj:
Autor RAZERcoku......
ljudi ovako lashesis nije bugovit nego ti se skupi prasine na 3g laseru i on se naravno gubi to ti je ista stvar kad vozis auto i neko ti odjedamput stavi zid na cestu i ti se zabijes u njega i moras ga popraviti e tako ti je kod misa moras samo puhnuti u 3g laser i on normalno radi, a sto se tice podloge ako je control hrapava postoji podloga speed s druge strane koja je glatka ko papir ali nema veze necu se vise mjesati jer vidim da nikome ne odgovara taj mis!!! ja zadovoljan jer sam isprobao sve miseve od razera osim boomslenga,cak i od logitecha ukljucujuci i mx revolution i cak sam imao i genius ergo 252 ali sta je. TU JE GOTOV SLUCAJ
|
Dečko, koliko imaš godina? 10? 12?
Ma nije bitno, glavno da ti imaš svoj... *
bubnjevi*
[tv_prodaja_glas]
3G LASER™!
*
Aplauz*
Razerov
3G LASER™ je bio dugo razvijan u našim laboratorijima...
*
Scena "znanstvenika" kako pilje u ekran sa vrtećim 3d mišem i zadovoljno klimaju glavom*
...i napravljen je od posebnog Razertanium™ materijala koji poboljšava vašu vještinu u igrama za čak 1000x!
*
publika: OOOH... AAAH...*
To je najbolji miš koji ćete ikada imati! I lako se čisti! Samo puhnite u njega, i njegov
3G LASER™ je čist u trenu!
*
Crno bijela scena. Znojavi tip sa papagajkom čisti kuglični miš*
Ako naručite odmah, dobiti ćete i ovu
SUPER PODLOGU koja je glatka kao bebina guza!
*
Scena žene kako trlja mousepad po licu sa smješkom*
Zato, nemojte više trošiti vaše vrijeme i novac na loše miševe, kupite Razer Lachesis sa
3G LASER™-om sada!
[/tv_prodaja_glas]
Ispričavam se ekipa no morao sam...

Btw, Norton, gdje si kupio tu coolermasterovu podlogu?