View Single Post
Staro 23.01.2008., 17:52   #78
torrito
Premium
Moj komp

torrito's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova
zovem sad tamo gdje sam ga kupio i kaže mi lik da jedan pixel ne pokriva garancija. odgovaram mu ja da se niti ne pozivam na garanciju, već na novu robu koja je neispravna i da sam to vidio kod njih u trgovini - ne bi uzeo taj komad robe, već bi ih tražio drugi.
tada kaže da ga neka donesem (nakon što se još par puta probao izmuvati) i da će zaprimiti...ALI..."više nemaju tih modela", pa će ga poslati HP-u uz moje pismeno objašnjenje, pa će vidjeti što će biti...da li će mi ga vratiti nazad, ili će ga zamijeniti za nešto drugo.

jel mogu zahtijevati jednaki model? da li ga oni moraju naručiti?
to je priča kako bi se oni izmuvali iz ove situacije. ukoliko je produkt kupljen unutar sedam dana ga imaš pravo reklamirati ako je greška nastala ne-tvojom krivicom već greškom na samom proizvodu kao takvom.

postoje greške koje se pojavljuju, tako mi je kod prijatelja isporučen notebook kojem nije bila odrezana plastika dotoka zraka za hlađenje procesora i isti se zagrijao prilikom instalacije windowsa i pregorio procesor i skurio plastiku oko sebe.....greška je bila u nekome iz tvornice i točka čovjek dobio novi i bok.

zato je najbolje čim kupiš nešto isprobati idemo reći sve funkcije uređaja kako nebi došlo do situacije joj žao nam je ali........
torrito je offline   Reply With Quote