View Single Post
Staro 23.01.2008., 16:57   #50
HydraBrowser
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Odlično, ovaj zadnji screenshot je sasvim druga priča... A je li taj browser otporan na spyware??? I hoće li biti neki "emulator" (ne znam kako da se drukčije izrazim) za Firefox ekstenzije? Ako neće, je li barem u planu neki ad-blocker? Mislim da je (barem meni) jedna od najvećih prednosti Firefoxa ona ekstenzija Adblock Plus koja sakriva sve neželjene slike, bannere, razne elemente, pa čak i tekstualne reklame... Neprocjenjiva je ta stvarčica.
hehe, a sta ce ti podrska za Fx ekstenzije kad ih vec imas ugradjene (zezam se, naravno btw imas AdBlocker unutra koji blokira sve oglase temeljene na odredjenom URL-u (npr ako url sadrzava ad-doubleclick. onda ga nece ni pokazati...). Ne blokira floate i inline oglase, ali ne bi trebao bit problem ugradit podrsku i za to. Jedina mana je to sto ces za aktiviranje ad blockera, popup blockera i antiphishinga (da, da - ima Hydra i to, koristim PhishTank bazu kao i Opera) morati iskljuciti opciju Speed Browsing ( a sad zamisli da u Fx-u imas opciju koja po volji ukljucuje/iskljucuje sve ekstenzije Usput, pocela je konverzija Gecko engina u C# komponentu, tako da ce do kraja godine vjerojatno taj dio posla bit dovrsen, a onda ce bit moguce integrirat i Firefox ekstenzije izravno u Hydru.
HydraBrowser je offline   Reply With Quote