potpisujem! (btw, sretno sa shopom!)
takoder potpisujem bubbu...ma Bog si!

@ stricek; imas 24 godine i najpametniji si jer si zavrsio fer, neki dodatni certifikat, iskriptiro tisuce i tisuce skripti, namjestio i napravio ne znam ja sto...i da to sve naucis ti je proslo 5-6 godina...a nakon te muke ti dosao neki lokalni decko i pitao te da li znas inst win!?

a ti osto paf...

neznas.
pa si citao i obrazovao se, naletio na ovu stranu, skuzio da si potplacen od strane svog posla, pa si odlucio hebat rulju ovdje jer dobije vise nego ti za puno manje posla. jer ipak klik nije programiranje/skriptiranje. klik nije svet, klikat znaju svi, nas plate za to a tebe ne, kako se usuduju za klikanje next-next-next oderat 500kn a ti jadnik dobijes za 2-3 sata skriptiranja jedva 100kn. ma di ce oni to naplatit, mene nitko ne placa za klikanje...ma tebe fakat ego dere.
i nakon sto su ti toliko puta svi objasnili sve, al doslovce sve, zasto se naplacuje, do cega dolazi kod tih instalacija, da to nije nikad klikanje next-next-a, da tu ima jos hrpetina stvari na koje se treba obratiti paznja i jos hrpetina gluposti sa strane korisnika...da bas nista ne kuzis.
jos jedan primjer zasto nam je visoko skolovana vlada u qurcu.
niš ne kuže!

a tvoj ego i pogled sa visoka se osjeti daleko.
ja takoder naplacujem sve. meni se mjesecno naplacuje 10 racuna, neki od njih nemaju veze sa pamecu, pa da nebi ja naplatio svoje vrijeme i svoj trud. nema sanse. plati ili zbogom.