Tema: Iskon
View Single Post
Staro 22.01.2008., 23:10   #440
stiv
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Moram priznat da sam do sad bio zadovoljan uslugom Iskona, ali u zadnjih tjedan dana su me tolko razočarali da ću najvjerojatnije preć na metronet. Gamad mi već tjedan dana nije u stanju popraviti kvar koji su oni uzrokovoli (greška kod prespajanja parica ili tak neš). daj zabrij, živim u tzv. metropoli na Jarunu u 21. stoljeću, a već sedam dana nemam ni telefon ni internet. A njih jednostavno boli racku i uopće se ne trude riješiti problem. Imaju u zaleđu veeeeliki T-com i uopće im nije stalo do njihovih korisnika. Kad nazovem info telefon, odmah sve lijepo obećaju, i čim spuste slušalicu sve zaborave. Tak su mi već nekoliko puta rekli da će me uskoro kontaktirat neko iz tehničke podrške i na kraju sam ih sam nakon par sati morao zvati. Sutra je novi dan, i ko zna, možda mi i poprave liniju pa ću i ja ko i ostali, tako napredni svijet, moć nekog nazvat s FIKSNE TELEFONSKE LINIJE i spojit se na nešto što ljudi zovu INTERNET!!?!?!?! (najvjerojatnije će me opet bezobrazno odhebavat)
Uglavnom, preporuka svima da izaberu drugog opratera jer ovakav odnos prema korisnicima jednostavno nije normalan.
stiv je offline   Reply With Quote