Moram priznat da sam do sad bio zadovoljan uslugom Iskona, ali u zadnjih tjedan dana su me tolko razočarali da ću najvjerojatnije preć na metronet. Gamad mi već tjedan dana nije u stanju popraviti kvar koji su oni uzrokovoli (greška kod prespajanja parica ili tak neš). daj zabrij, živim u tzv. metropoli na Jarunu u 21. stoljeću, a već sedam dana nemam ni telefon ni internet. A njih jednostavno boli racku i uopće se ne trude riješiti problem. Imaju u zaleđu veeeeliki T-com i uopće im nije stalo do njihovih korisnika. Kad nazovem info telefon, odmah sve lijepo obećaju, i čim spuste slušalicu sve zaborave. Tak su mi već nekoliko puta rekli da će me uskoro kontaktirat neko iz tehničke podrške i na kraju sam ih sam nakon par sati morao zvati. Sutra je novi dan, i ko zna, možda mi i poprave liniju pa ću i ja ko i ostali, tako napredni svijet, moć nekog nazvat s FIKSNE TELEFONSKE LINIJE i spojit se na nešto što ljudi zovu INTERNET!!?!?!?! (najvjerojatnije će me opet bezobrazno odhebavat)
Uglavnom, preporuka svima da izaberu drugog opratera jer ovakav odnos prema korisnicima jednostavno nije normalan.