View Single Post
Staro 22.01.2008., 13:25   #38
HydraBrowser
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Ajde ljudi jel može netko nabacit kakav screenshot da vidim kako to čudo izgleda na djelu? Zvuči mi kao dobra stvar ali ne želim instalirati ništa jer će nakon toga izaći još 500 verzija, a svaka deinstalacija/instalacija samo ostavlja smeće po registryu i nered u windozama što mrzim čistiti & dovoditi natrag u red.

Zato molim screenshot.
Mozda ja nabacim screenove :-) a svaka verzija ostavlja isto (2 zapisa u registryju + folder 'Quantum' u program files.
.Net aplikacija radi po principu xCopy instalacije, tako da tu nema prckanja po sistemskim dll-ovima i slicno). teoretski, hydra bi trebala radit sa sticka na racunalu na kojem uopce nema instalacije (poradit cu i na tome, sad-zasad se ucita login i kad pocne ucitavat stranicu javlja mi gresku...) Btw, sad funkcionira auto-update, pa nece bit potrebe za reinstalacijama
jos samo da napomenem da mi se u ovoj verziji potkrala mala greskica (citaj: gresketina) kod RSS readera sto onemogucuje citanje clanaka Kvar otklonjen, ali novu verziju stavljam tek kad ispoliram sve sitnice.
HydraBrowser je offline   Reply With Quote