@MaxB : A čuj,neznam sad kako za Astra konfe (Vemil),koje su već 'eto gotove i ono,gubiš jamstvo otvaranjem,jer su oni to ne'š sprčkali i to radi...dali ok ili zbrda-zdola,ali radi. No kad sam kupiš kod njih komponente i onda ti udare to u kućište,a jamstvo gubiš na sve otvaranjem bočne stranice i ubacivanjem 2-3 venta te mjenjanjem žvake sa NB-a...

To nikako nije ok,i to je ono što kažem - protuzakonito; jer kupio si komponente,koje su oni da tako kažem 'samo' složili..kužiš..?

A televizor kupiš cijeli i gotov,a ne kupuješ odvojeno katodu,odvojeno ekran,kućište itd...

BTW : MaxB,da ti nije šta u svojstvu onaj Max B Grant..?
I konačno stoji i ovo što kaže VGA killer...i normalno da ću si zato sam slagati,odmah promjeniti sve žvake na svemu itd...ali poanta je u tome da onda treba ljudima to slagat...frend,frendica,poznanik ili kolega od staraca i njihov sin/nećak itd...ali onda ja moram trošit vrijeme i preuzimat rizik za sastavit to nekome, da bi taj netko mogao skidat stranicu,stavit neonku itd...;a nije da se ima vremena uvijek,i da se ne može desiti neko sranje,čak i mehaničke prirode...i šta ako i kad se to desi još trebam iz svog džepa plaćat što nekome radim uslugu koji
prvotno treba napraviti servis...?!