View Single Post
Staro 21.01.2008., 23:38   #889
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Đizus...danas stvarno svega ima...
A ako nije tajna zašto su taj seasonic i Segate (koji i opet koji) bili nekompatibilni,iskreno to mi baš čudno..
Meni je to rekao prodavac u Linksu, kad sam kupovao kompjuter/komponente - uzeo sam Seagateov disk (imao sam i stari Seagateov disk koji sam mislio takodjer ugraditi) i namjeravao uzeti Seasonic S12 430W - kaze da to Seasonicovo napajanje jednostavno ne zeli ukljuciti Seagateove diskove, no da 380 i 500W rade bez problema (te snage mi nisu odgovarale - ova prva je malo slaba, ova druga preskupa), kao i Corsair 450W (iako je to Seasonicovo napajanje gotovo identicno S12 430W - valjda su uocili i ispravili gresku u medjuvremenu).

Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Ali na sve više servisa kad vidim ono "skidanjem naljepnice se gubi svako jamstvo" mi dođe da serem...nelegalno,protuzakonito..kako bih još rekao...
Ne vidim zasto bi bilo protuzakonito - ako ti oni prodaju racunalo, ne bi ga zapravo ni trebao otvarati. Jel otvaras televizor? Ili frizider? BTW nitko te ne tjera da tamo kupujes racunalo. Ako si pocetnik, onda ni nemas sto otvarat racunalo. Ako nisi, kupit ces racunalo tamo gdje ti nece zabranjivati otvaranje.

Takodjer, jesi siguran da je sve vise servisa (ne ducana?) takvih? Prije je to bilo pravilo, danas nije, ali vjerojatno nije ni rijetko.

Mislim da je najpostenije upravo to da, ako otvoris racunalo, gubis jamstvo na racunalo, ali ti ostaje jamstvo po komponentama.
MaxB je offline   Reply With Quote