Citiraj:
Autor Dinamo 87
odlučio sam se za ovaj: samsung sm 2232BW 22", 170 kut, 2ms, 3000:1 kontrast, svjetlina 300cd/m -2448kn
brijem da boljeg za igrice i nema.
Nema veze kaj je tak velik i kaj mu je rezolucija 1680*1050, su igre uopće programirane za tu rezoluciju?
|
uzmi Philips 220WS8, nema razlike sa tim precjenjenim samsungom(a nema ni lutrije) osim nekih detalja koji nemaju veze sa slikom, gledao sam ih vise puta. samsung ima uzasan kut gledanja dok je na philipsu vrlo veliki.
a to da je najbolji za igre i slicno ti ovdje ne pali jer se vec sve zna o tim monitorima, dakle samsungove reklame nemaju veze sa kvalitetom njihovih monitora, na tebi je dal oces popu... reklamu ili kupiti nekaj kaj zapravo valja u odnosu na ulozeno/dobiveno. dakle, brijes krivo...
ako nemas vga izlaz na grafi, kupis si jos za 70kn DVI kabel i jos te ispadne manje jer ne placas sminku na samsungu.
kaj se tice igri, ima i vecih rezolucija, samo je pitanje da li ce to tvoja grafa(prvenstveno), pa ostatak sistema moci gutati. fali ti opis kompa u "moj komp", pa u tvom slucaju ne mogu odgovoriti da li ce tebi raditi. ali inace, da, vec odavno ima te rezolucije u igrama a i opcenito.
pozz