View Single Post
Staro 21.01.2008., 13:05   #5
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Vjeruj mi, sa zadnjim setom tinti nisam 3 slova isprintao u boji, a on mi je istovremeno ispraznio sve spremnike sa bojom, čak i onu foto crnu

p.s. jel taj samsung; recimo 2010 može obostrano printati ??
I da dali se isplati dat 200kn + za 2510 model umjesto 2010, jer vidim da je brži i stane više papira u ladicu
Kolo vidim za 2510 je nešto skuplji toner tj. ima samo iz toner je to, e sad neznam jel to original toner ili ne, ovi ostali su po 700kn iz drugih dučana, a za 2010 je 400kn
Ako ti nije poznato ne trebaš printat da bi se potrošile boje. Kako ? Pa ajmo to objasnit ovako kad si ti lipo trošija crnu svaki put si palija printer. E sad bitna stavka kod paljenja printera je sljedeća svaki put kad upališš printer on radi head cleaning što troši najviše tinte. Žašto to radi ? Baš iz razloga kojeg si naveo nisi printa 3 stranice boje u 400 stranica crne pa printer da bi spasio mlaznice to radi sam za tebe.

E sad šta se tiče potrošnje za 500 kuna cartridge za samsung cca 2000-2500 s 5% popunjenosti papira ili Canon PGI 5 bk koja košta 100 kuna ispis cca 400-500. Ne znam baš šta je isplativije.
Slim je offline   Reply With Quote