Draga moja braćo po Toshibi

Evo prošlo je oko mjesec dana otkako sam udomio ovo malo đubre, ali nikako da se smiri i nauči ponašati. Nakon što sam većinu funkcija i drivera uspio dotjerat u red ostao je još jedan prilično iritantan i misteriozan problem.
Stroj se zablokira, slika se smrzne i nakon nekog vremena ugasi, dok u pozadini radi zvuk dok se i on ne zaglavi u infinite loop.
Nakon toga preostaje jedino isključit struju.Javlja se na random, dok igram, surfam, slusam muziku, gledam video, radim nesto korisno... Dakle bez nekakvog povoda, neovisno o pokrenutom softveru i nikad na tocno određenom mjestu ili nakon određenog vremenskog perioda.
Trenutno jedina poznata konstanta je ukoliko stroj radi bez baterije s ugasenim svim modovima uštede energije, te ako se ne pokreću 3D programi (i igre), neće doći do rušenja.
Neznam ni sam na što bi bacio sumnju: Windowse, drivere, gresku u hardwareu ili pak gremline

Na kraju krajeva, ovako nemogu niti ici na reklamaciju jer nemam ništa što će sigurno srušit sustav, pa me ovi u servisu fino mogu sterat na jedno mjesto i rec nek ih ne zaje. I jos mi to fino naplatit.
Molim bilokakve konstruktivne prijedloge jer vec razmisljam da posaljem sve kvragu, prodam laptop i odem po Mac mini.