Lachesis se po mom misljenju ne isplati uzimat. Jos je dosta novi mis, previse problema. 4000 dpi neces nikad koristit.
MX500 -> MX510 -> Copperhead -> DeathAdder je moj "history" sto se tice miseva. I mogu reci da je DA najbolji mis koji sam imao prilike koristit. Odlicno lezi u ruci, tipke su velike i udobne i tipke sa strane su daleko bolje od onih na Copperheadu. Jedino sto mi fali je on-board memory tako da zapamti profile za druge kompove, ali ako gledam sve probleme koje Lachesis ima nema sanse da zamijenim svoj DA trenutno.
Problem sa vecinom Razerovih stvari je da im treba par mjeseci da usavrse firmware nakon sto je mis vec u prodaji. Prvi Copperhead koji sam dobio je crko nakon mjesec dana, I imao je poprilicnih negative / positive acc problem (ne sjecam se vise). No Copperhead koji sam dobio za zamjenu do dan danas radi sa zadnjim firmwareom bez ikakvih problema (stavio sam ga na drugi komp).
Istu stvar sam imao sa DeathAdderom. Prvi ili drugi firmware su s***ali gumb na dnu misa. Kad bi ga se stisnulo prebrzo mis bi jednostavno crko. I kao sa Copperheadom, zamjenski mis i zadnji firmware rade bez ikakvih problema (mada taj gumb vise ne diram

).
Sto se tice G9, to je prvi mis od MX500 serije koji mi se ponovo svida. Nazalost izgleda da Sujoy trenutno bas i nema vremena, a ja bas i nebi dao 600kn za mis ako nisam siguran da ce biti slican / bolji od DA sto se tice performansi.