Citiraj:
Autor stuki2910
Uber Guzu, monitor košta 4k al sam na njega dobio odličan rabat i zato sam ga uzeo...to što ti pričaš nema veze sa pameti, obožavam ekipu koja "čuje" negdje da je nešto smeće i onda se ravna po tome a nije prismrdila tom proizvodu...
|
ovo bi mogo i ban bit........sad zbog tih par sto kuna uzivaj u BPima.
Citiraj:
Autor stuki2910
245B je trenutačno best buy što se tiče 24" monitora i to ne samo za poslovne svrhe...Progooglaj malo i naći ćeš mjerodavne recenzije...jedina mana koju sam mu ja našao je malo slabiji kut gledanja (gore-dolje) i to je to...
|
a sta reci na ovo nego UberLol
Citiraj:
Autor stuki2910
Što se tiče isprobavanja monitora u ovom dućanu kojem sam ga kupio nije bilo moguće, al ne žalim zbog toga...
|
Cek malo, sam sebi skaces u usta...gore jadikujes BP ovo BP ono, moras to kao podhitno mjenjat a sad si se vec pomirio s tim i nije ti zao.....hmm......odluci pa javi
Citiraj:
Autor stuki2910
Da si malo informiraniji znao bi zašto služe nastavci iza ....
|
Ja sam bar bio elementarno informiran da monitor kupim u ducanu di ga mogu isprobat, je da sam dao 100kn vise nego u ********** ali nema BPa(za sad). A sad ti zelim daljnu uzivanciju u tom Super Uber The Monitoru.
PS
Dell 20.1 S-IPS nonWide
Lenovo 22Pva wide
to je best buy a ne 4k TN
@JurbAs
"ja kazem da ovaj monitor trenutno nema neku veliku svrhu 24'' za igranje nemoze sluzit bar ne u nativnoj rezi jer i meni i tebi je poznato da za to treba 8800GTX koja kosta ko taj monitor ako ne i dvije (za novije naslove) eto mozda 8800GTS 512ddr za 2500kn koliko vec kosta..."
Apsolutno se slazem, reza nie za igre mada doticne ne izgledaju lose na nenativnoj rezi, dok bilo koja ozbijnija aplikacija tog monitora ne dolazi u obzir, a gledanje filmova iz kreveta je prica za sebe. ali glavno da je 24"...