View Single Post
Staro 21.01.2008., 08:38   #14
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
BTW. Šta nisu SATA konektori na ploči suprotno okrenuti gornji/donji? Ak uštekaš gore, kabel ide prema gore.
Nažalost nisu ...
iako bi bilo logično ako se mene pita ...

Citiraj:
Autor Bugger Pregled postova
kupi ploču sa drugačijim rasporedom SATA utora ili drugo kučište
e taj mi se odgovor više sviđa jer vidim da si shvatio moj opis problema / njegovu ozbiljnost i razmislio o rješenju ....
iako ,ne misliš li da je u najmanju ruku to rješenje drastično.?

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Jel ti ovaj "slomiven" u dobrom smjeruv? Uvjeren sam da je

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=201.510.002

Klikni na sliku.

Nino care

to što meni treba postoji pod nazivom 'left angle' L SATA cable a uobičajeni su desni ...

Ali kad ja u dučanu nakon ponuđenog L sata kabela kažem da bi meni trebao onaj koji je slomiven/prelomljen na suprotnu stranu od tog pogledaju me samo ko luđaka jer to ne postoji....

a sad očito moram opet u linksa ić i tražit da mi prodaju taj 'nepostoječi kabel kojeg oni nemaju'

btw, ima gdje kupit takvi krači?
inače je idealan i po veličini plastičnog konektora .....

2btw, onaj opisani problem da kad je kabel tukao u samu ploču je bio baš s tim kabelom (okrenutim put dolje naravno)

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
baci ploču kroz prozor
definitivno ču bacit novokupljenu ploču kroz prozor
Citiraj:
i kupi nešto kako spada i da ti odgovara,
a ti češ mi to prodat jel ?
jer inače ne vidiš li da je problem baš u tome što nemam gdje kupit to šta mi odgovara ....

a šta se tiče tog jel nešto kako spada pa da znam hoču li kupit.......
pa tko če to unaprijed znat kad dobiješ preporuku za x ploču i y kučište... ?
no zato vjerujem da če ovo bit od neke koristi onom koji razmišlja o istoj kombinaciji ....

Citiraj:
ili uzmi škare za limu i izreži dio di ti smeta.
Kad dam neke novce za nešto očekujem dovršen i dobro promišljen proizvod za kojeg mi se neče javit želja da ga ni na koji način 'popravljam'....

Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Kak stojis s podizanjem ploce? Ako bi podigao plocu (ili dulje distancere ili u postojece usrafiti jos jedne) nestali bi problemi.
nestali bi problemi jer bi dobio mjesta za prelomit kabel ali bi se sigurno pojavili novi šta se izlazi na samoj ploči nebi poklapali s onima na kučištu

@atha ,
Konektor prelomljen na 90° i 270° su oboje na L a meni izgleda odgovara samo ovaj drugi na naopaki L