Citiraj:
Autor Ice Demon
BTW. Šta nisu SATA konektori na ploči suprotno okrenuti gornji/donji? Ak uštekaš gore, kabel ide prema gore.
|
Nažalost nisu ...
iako bi bilo logično ako se mene pita ...
Citiraj:
Autor Bugger
kupi ploču sa drugačijim rasporedom SATA utora ili drugo kučište 
|
e taj mi se odgovor više sviđa jer vidim da si shvatio moj opis problema / njegovu ozbiljnost i razmislio o rješenju ....
iako ,ne misliš li da je u najmanju ruku to rješenje drastično.?
Citiraj:
Autor nino
|
Nino care
to što meni treba postoji pod nazivom
'left angle' L SATA cable a uobičajeni su desni ...
Ali kad ja u dučanu nakon ponuđenog L sata kabela kažem da bi meni trebao onaj koji je slomiven/prelomljen na suprotnu stranu od tog pogledaju me samo ko luđaka jer to ne postoji....
a sad očito moram opet u linksa ić i tražit da mi prodaju taj 'nepostoječi kabel kojeg oni nemaju'
btw, ima gdje kupit takvi krači?
inače je idealan i po veličini plastičnog konektora .....
2btw, onaj opisani problem da kad je kabel tukao u samu ploču je bio baš s tim kabelom (okrenutim put dolje naravno)
Citiraj:
Autor Gabre
baci ploču kroz prozor
|
definitivno ču bacit novokupljenu ploču kroz prozor
Citiraj:
Autor Gabre
i kupi nešto kako spada i da ti odgovara,
|
a ti češ mi to prodat jel ?

jer inače ne vidiš li da je problem baš u tome što nemam gdje kupit to šta mi odgovara ....
a šta se tiče tog jel nešto kako spada pa da znam hoču li kupit.......
pa tko če to unaprijed znat kad dobiješ preporuku za x ploču i y kučište... ?
no zato vjerujem da če ovo bit od neke koristi onom koji razmišlja o istoj kombinaciji ....
Citiraj:
Autor Gabre
ili uzmi škare za limu i izreži dio di ti smeta.
|
Kad dam neke novce za nešto očekujem dovršen i dobro promišljen proizvod za kojeg mi se neče javit želja da ga ni na koji način 'popravljam'....
Citiraj:
Autor rib@
Kak stojis s podizanjem ploce? Ako bi podigao plocu (ili dulje distancere ili u postojece usrafiti jos jedne) nestali bi problemi.
|
nestali bi problemi jer bi dobio mjesta za prelomit kabel ali bi se sigurno pojavili novi šta se izlazi na samoj ploči nebi poklapali s onima na kučištu
@atha ,
Konektor prelomljen na 90° i 270° su oboje na L a meni izgleda odgovara samo ovaj drugi na naopaki L