View Single Post
Staro 21.01.2008., 00:30   #20
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Vidio sam tog samsunga u metrou bio je izlozen monitor ok izgleda velik komad tehnologije. ALI npr ima ljudi poput mene kojima je kut gledanja jakoooo bitan jer meni sluzi taj isti monitor i TV u sobi tj gledam filmove i sve to... i kad legnem u krevet koji je dosta nizi od monitora da vidis kako mi je bitan kut gledanja. Imao sam TN i kostao me glavobolja i ukocenog vrata puno puta pri istoj radnji dok sad uzivam.

Decki budimo realni oko neceg za sto moze sluzit ovaj 24'' monitor? za igranje? pri rezi od 1920x1200? mislim da ce se vecina strpit sa time... a za drugu svrhu nije jer ja ne sjedim na stolcu 2h kao i vecina i gleda film nego sjednem u fotelju ili legnem u krevet.... a onda ti je bitan kut gledanja osim ako ne namjestas stalno monitor da ti bude u ravnini ociju....

A oni ozbiljniji korisinci koji rade u photoshopu crtaju u CAD-u i ostalo izdvoje vece novce za monitor jer im je bitna i slika i sve ostalo a i gledaju u taj monitor vise od 8h i vole i cijene svoje oci i zato kupuju VA ili IPS.
šteta što nisi prosvijetljen i nitko ti nije predložio da si kupiš LCD telku i gledaš iz kreveta/fotelje uz fenomenalnu sliku/kuteve i veličinu ekrana....
gnomisa je offline   Reply With Quote