evo mene opet da malo odgovorim-neću quoteati već ukratko razjasniti...dakle, kako sam i rekao poslom prodaje informatike (znači i nabave, uvoza,certificiranja, distribucije, maloprodaje) bavim se 12 godina i ne postoji nešto na što nisam spreman...ideja mi postoji jako jako dugo no sad smatram da je došlo vrijeme i za realizaciju...ruku na srce nisam još ni siguran koliko je u Hrvata zaživila ideja plaćanja putem interneta no iskreno sa onim što namjeravam prodavati na šopu i ne ciljam na cijelu populaciju...znači laganini više egzotika manje dumping itd...znam koliko je krvavo nadmetanje sa većima

roba nikakva neće biti uvažana iz Kine (to što je 99% robe proizvedeno u Kini ili Taiwanu nitko od nas ni ne može promijeniti)...što se dopune brandova tiče vjerojatno ću početi i sa Scytheom i Arctic Cooling i sl. no primarni fokus će biti na onome čega kod nas nema (znači Noctua, Zerotherm, Noiseblocker, Danger Den-iako se tu malo dvoumim jer su prokleti ameri koji drže dosta visoku granicu naručivanja no brijem da ću se i sa njima dogovoriti). Sa vremenom kad se malo kapitala okrene uvesti ću još neke brandove...kad sam spomenuo veleprodaju mislio sam prvenstveno na ideju koju imam a koju ću realizirati u suradnji sa nekim hrvatskim trgovinama odn. firmama (njih 10-ak u Hrvatskoj tako da teritorijalno pokrijemo uglavnom sve županije). Zašto to? pa iz razloga ukoliko npr. nemate što naručiti za 1500 kn a želilte izbjeći trošak transporta da možete dotični waterblock ili psu modding kit ili bilo što uzeti lokalno...neće to biti veleprodaja svemirskih razmjera i ta veleprodaja će se odnositi isključivo na brandove koje ću imati direktan uvoz odn. autoriziranu distribuciju...ne bojte se, sve je uzeto u obzir samo da krene