View Single Post
Staro 20.01.2008., 12:01   #10
pocho
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ti iz neba poa u rebra a...

Dal imaš razlog za nezadovoljstvo i reklamaciju? Imaš jer nisi dobio kaj si platio...

Dal oćeš ili nećeš reklamirati - tvoja stvar, ja bi osobno reklamirao da sam išao na 2x1mb a dobio 2x512 - bez obzira na to što Brisbane kuca na 100MHz više (to nema veze s ramom btw nego je brzina jezgre) jer sa malo majmuniranja u BIOSu Windsor isto tako može kucati na 2700 pa i daleko više...

Overklock nema veze s tim, nikakve, a proc i lova su tvoji i radi kako ti se sviđa...
pa dobro, čemu neba i rebra, pa pitanje je on topik, jel nije... mislim da je bolje ovako nego da otvaram novu temu. pis

ovo za ram - onu tablicu ( link ) sam skužio ovako: ako koristim procesor takta 2700MHz ram mi radi na 386MHz, a ako mi je procesor na 2600MHz onda ram kuca na 371MHz. jel to ok ili tablica govori nešto drugo? linkana je sa jedne teme što sam čitao na ovom forumu (ne sjećam se više naslova, samo sam si ostavio link na tablicu).

što se zamjene tiče, napravio sam ultra glupost i bacio ambalažu znači ništa od mijenjanja, kako je tako je. neka ovo bude još jedno upozorenje da se ne vjeruje potpuno onome šta napišu webovi trgovina.
pocho je offline   Reply With Quote