View Single Post
Staro 20.01.2008., 11:05   #11
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Jao kako sam se namucio s ovim linuxom...
i to zato sto nemoze raditi samo preko tv-outa, a kada ga instaliras s monitorom, pa ako hoces poslije promijeniti na tv out moras upisati password koji nigdje nepise, niti je blank. Ma ono katastrofa.
____________________________________________________________________________________

No onda htjedoh staviti win pa se igrati s meediom. Ali sada nemogu instalirati win, na drugom stepu instalacije tamo di on tockice svijetle i gdje radi mis, kada napise da je 34 min left, mi se zgasi ekran i vise se nepali.

Tako dok to nerijesim nista od meedia.

i btw imam xp sp2 na cdu s kojeg instaliram, jer on vec ima MSXML 4.0 u sebi? Nesto sam jos vidio da treba tek nakon instalacije meedia instalirati MSXML 6 kojeg nadam se imam u autopatcheru. zadnji update za autopatcher mi je iz 7 mj 2007.?

@crn
Malo si zeznuo tu temu. vec sam je prije vidio ali sam mislio da je to samo kako napraviti da radi taj tvoj theme na meediu, a kad ono sve
ebiga citao povrsno.

i daj mi reci buduci da vidim da dosta znas o tome meediu. Dali on ima podrsku za BDA tunere? tj dali podrzava dig signal?
prije sam davno instalirao pa nije mogao, ali tada nisam bas htio ulaziti u detalje kako ih rijesiti.
raf je offline   Reply With Quote