View Single Post
Staro 20.01.2008., 09:55   #8
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Prije lock-a zanima me koje veze ima update firmwarea sa garancijom. U garantnom listu ne pise koju verziju ima mobitel. A posto ti nije lockan a niti brandiran,neznam kako bi Mobis znao da si mijenjao software ili zasto bi izgubio garanciju.
Zato da bi updejta novi sof mora prominit product code a to je vec upitno smije li se , ubiti nesmi se 99% , ja san svoj 0557650(croatia) prominia u 0550379(balkans), i sad nije njemu problem vratit product code u stari kad bi mora nosit mob na garanciju, nego bi ovi sa garancije mogli skuzit da za njegov product code nemoze se imat taj noviji soft , i sad bi oni odma skuzili da je minja product code i mozda bi ga zezali oko garancije mada i sami znaju da to nema nikakve veze sa potencijalnim kvarom moba..ili bi mora cekat da za njegov original product code izadje soft onda ga nebi nikako mogli zezat niti znat sta je radia , samo ko zna koliko bi ceka , evo za ovaj 0557650(croatia) kasne vec 2 verzije softa v.12 i evo sad najnoviji v.15....taman mi se ovaj sec updejtaje najnoviji soft v.15 sa kojim se dobiva Flash Lite 3 video support and the Web Run Time engine (Widgets). (sad se mogu gledat klipovi na youtubu) veca izdrzljivost baterije i opcenito jedan performance boost mob dobije.
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote