View Single Post
Staro 20.01.2008., 07:12   #49
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Da je prilog imalo lošiji, Michal Dudikof bi bio u njemu.

Nego, zato tolika prasina oko debilnog priloga na novoj. Pa nije to prvi takav prilog, sigurno ni zadnji.
Koliko se sjecam bilo je jedno tri, cetiri takva priloga kroz zadnje dvije, tri godine na nasim vrhunskim tv postajama.
I koji je svaki put bio zakljucak?
Gameri se izjednacavaju sa narkomanim ili cak sa dilerima, serijskim ubojicama.
Zanimljivo da u svakome prilogu je bio neki doktorcic sa govornom manom odjeven po uputama fashion gurua, dizus.
Novinarka koja je radila prilog sigurno je bila heroj dana u vlastitoj kuci sto je uspijela pronaci tri narkomana ups, gamera dovoljno lucidna da daju interview.
Bas prije cetiri, pet godina stari je vidio jedan takav prilog i nazvao me narkomanom. Frendov stariji susjed (frend zivi na selu)
me takoder nazvao narkomanom (covijek je gledao takoder prilog) te jos dodao kako nemam pojma sta je zivot,
jer ja nisam hranio svinje u zivotu
nisam bacao dubre po nijivi
nisam vodio krave na ispasu
nisam nikada pio pravu rakiju
Jos je dodao da su sva dijeca grada narkomani, a pogotovo oni sto imaju
famoznu kutiju u kuci. (Nije znao niti jedan naziv za komp.)
Sto je najzalosnije covijek je glavni intelektualac u selu.
Ovo sam napisao da vidite kome su namjenjeni takvi idiotski prilozi.
Nemoram ni spominjati da kod toga frenda vise nisam bio u zivotu.
Ovo je bilo moje iskustvo i ako sam uvrijedio bilo koga ispricavam se.
Audi45 je offline   Reply With Quote