Citiraj:
Originally posted by giga
Sapunica?! pa sapunica ima stotinjak epizoda samo,a ovoga se ne bi niti Santa Barbara posramila...
Vjerujem ti da ti je tesko i ja sam mislio odustati,brdo podataka a njima svima(citaj TINU) je to samo tako ,a ja jos jadan niti ne znam nabrojati 5 formata iz glave...
ali sve u svemu fora je to...
jos kada bi vidio neciji gotov filmic kako to izgleda,ima li netko za posalti ne mejl nesto od par Mb iz kucne radinosti cisto da vidim kako to vama ispada.Kvaliteta i to....
|
kak to izgleda ??...upravo sam frendu presnimio svadbu na DVD u DreamWorks Imagine-u...Meniji iz Ratova Zvijezda, a special features njegova momacka...dolby digital sa digitalnog mastera iz foto studija...krava nam prvo nije htjela dati master s digitalne kamere pa smo ju morali "obradjivati" dok na kraju nije popustila... onak usput...ono kaj dobijete iz foto studija je samo blijeda kopija njihovog mastera na disku kamere (da ! profici koriste digitalne kamere s hard diskovima).a i mogu vam reci da ste vi puuuuno napredniji od onih idiota kaj rade na autoringu u foto studijima.cesto se radi o ljudima koji imaju doma foto studio pa odu malo s traktorom na livadu pa kad se vrate onda samo sprze DVD i to je to.ako ste primjetili NITI JEDAN FOTO STUDIO NEMA MENIJE S POGLAVLJIMA NA SVOJIM DVDima,a ako ih neki i ima onda su strahovito bijedni jer ljudima kradu lovu ( 1 sat DVDa je 400 - 500 KUNA !!)a kopiranje DVD a bijednih 200 kuna....dakle decki....isplati li se malo namuciti se i nauciti nesto ?...meni da....