Citiraj:
Autor Fleks
Meni uopče nije zao sto nisam kupio te dionice telekoma. Uopče.
Gledam sve svoje frendove. Svi kupovali. par zaradilo, 150 ih se nervira, zalosti i neznam kaj sve ne. Ljudi su valjda svi mislili da ce milje i milje okrenut. Kak da ne...
Nisu dionice za raju... Bezobzira sto rekli na dnevniku. Nitko tu od nas nema 500 000€ u kešu pa da stavi na 10 strana i ulozi da se mnozi. Dionica je isplativa jedini i samo onda ako imas tolko novaca da neznas sto sa njima i unda ulazes na vise strana masne pare kroz godine...
Mislim nisam strucnjak, al eto smijesno mi je kak su svi Hrvati postali preko noci strucnjaci za trziste kapitala  .
|
pa cuj sa ovakvim razmisljanjem bi i oni kaj sad imaju 500 000e bili na 0. od nekud i nekako moras poceti. na tim dionicama se dalo zaraditi par tisuca samo tako. kako ce se cijena dalje razvijati ne znam, znam samo da od nekud treba poceti ili cemo zavrsiti u kolotecini tipicnih hrvata ili ljudi istocnih zemalja...radi da jedes i budi sretan kaj za to imas. da ne spominjem jos racune koje su ovdje pola place...

tak da se sa tvojim razmisljanjem ne slazem. onaj tko je ocekivao milijune je idiot, ali onaj tko je ocekivao 2-3 tisuce dobro je prosao. ja bi bio sretan da sam zaradio 100kn.