View Single Post
Staro 19.01.2008., 13:56   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ja bi preporučio Meedio. Naravno konfiguracija nije baš lagana ali uz svaki plugin (ili večinu) dolazi lagano uputstvo što raditi. Ima i forum, a i ovdje postoje eksperti za njega (netko je napisao neki tutorial). Kada uđeš u srž problema i skužiš kako radi, lagano je.

Njegov problem je što ne vidi Croatel, dok OiV rade bez greške. Moguće je da ja samo to nisam zna napraviti. A nije da sam se previše potrudio.

Za sve vragove koje ne podržava ima External application pa možeš bilo što ti padne na pamet. Tako sam ja riješio Internet browser jer njegov plugin ima sitan bug (da sitan) i ne radi kako treba. I to sam kemijom uspio riješiti ali je ipak bolji Firefox od njega. On koristi IE za svoj rad.

Ljepota Meedia je u tome što ti treba samo 6 tipki (strelice, backspace i Enter). Gotovo u potpunosti možeš s tim upravljati. Za opsežnije operacije koristim tipkovnicu.

koliko sam vidio nema nikakvih problema za bilo kakav daljinac. Niti to nisam probao jer koristim navedenu tipkovnicu.

Sva ljepota je u tome što sam od njega napravio HTPC i CarPC. Iako to naizgled izgleda slično, dvije su različite stvari i obije odrađuje bez problema. Sada samo rješavam sitne bugove koji se večinom odnose na kerefeke koje želim.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote