View Single Post
Staro 19.01.2008., 02:05   #57
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Pa taj postotak sigurno nije najmjerodavniji za ocjenu kvalitete. Važan je što manji ukupan broj PIF-ova, bez PIF špiceva (ako je skenirano s MediaTek snimačem po mogućnosti ne više od 2, a na BenQ-u od 4), PIE što niži i ravnomjerniji, i dobar TRT scan na nekom drugom uređaju (najbolje neki "problematični" čitač, kao npr. NEC).
ma znam(przim od davnina, prva prza philips cd 8x4x32x, druga teac 8x8x32x itd...) a i procitah tvoj sticky, htio sam vidjeti kako sam ja dobio da mi na 18x przi bolje nego na 12x ili 16x. mozda sam skeniral neki krivi dvd sa obe prze, nemam pojma. dakle, isao sam opet isprobati test( sad sam gledao bas sve podatke jer mi nije bilo jasno zakaj je tebi razlicito na drugim brzinama a meni isto, tj. score je uvijek bio 95%). pif nejde preko 2 niti na jednoj przi, na 18x ih ima vise dok je pie na 16x manji nego na 18x. i to je to. druge brzine nisam testiral, nemam kaj prziti za sad. transfer rate test inace ne radim bas, uvijek je isti posto przim samo sa h42 a i koristim samo verbatim medije, ak ga radim to obavlja h20l jer je malo losiji citac od ove 2 ali nije "problematican". problematican je bio pioneer 109, koji bi sad bio taman za ovo.

vise zapravo nemam kaj testirati, 203d radi kako spada i kako govore reviewi, to mi je bilo jedino bitno, da radi kak treba, kvalitetno. nemam vremena nakon svakog przenja cekati verifikaciju a kamoli quality scan.

prema tome, samsung 203D...topla preporuka svima i od mene!

Zadnje izmijenjeno od: gamer. 19.01.2008. u 02:31.
gamer je offline   Reply With Quote