View Single Post
Staro 19.01.2008., 00:59   #25
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Kad vidim ovako da na ovom stručnom forumu nitko nezna objasnit razliku između iMONa Retail i OEM nemam više mišljenje da je MENI potrebna pomoč
Upravo zbog tog mislim nastavit ovaj 'monolog' jer možda netkom tko želi isto od novog kompa/konfiguracije pomognu MOJA razmišljanja , zaključci te kritike na sklopljeno...

a ako netko poželi komentirat te pomoč usmjerit razmišljanja kojim savjetom- slobodno...

Dakle, u omraženog 'procesora' sam našao nsk 2400 za nekih 660kn no opet se ispostavilo da su onlajn cjenici vecinom za ukras jer oni toga nemaju....

Tako da je pala odluka na Antec 2480 u kombinaciji s OEM iMONom za kojeg sam dobio informaciju da je ista stvar kao i Retail samo bez posebnog pakiranja i drajvera...

Kučište došlo i izgleda kao pošteno kučište. Međutim vrlo brzo pri pokušaju sastavljanja na samom početku stavljanja matične unutra je iskrsnuo banalno glupasti problem kombinacije kučište/matična tako da mi je odmah prikipjelo i ostavio sam sve sastrane ...

btw, kad več kupujem stvari razmišljao sam o kupovini još jednog večeg harda uz ovog što imam jer tog nikad dosta no zbog količine pružene pomoči nakon one početne mi je bilo glupo pitat za savjet pa sam se oslonio na vlastito lurkanje po forumu koje me dovelo na dilemu između dva tiha 500gb diska....WD 500 AAKS i Samsung HD 501 LJ ...A kako se jedni kune u jednog a drugi u drugog u kontekstu tišine nisam mogao rješit dilemu pa sam završio sa oba kupljena diska ...koja su povukla razmišljanje kako ču ugradit 3 diska tamo gdje ima mjesta samo za 2....