View Single Post
Staro 19.01.2008., 00:19   #18
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Wink

Citiraj:
Autor miky Pregled postova

znacu ja iz spojim na izlaz od 120w na 8ohma i pojacam do kraja i budem dobil 240w na 4 ohma
To je neki opaki resiver

zafrkanciju nastranu, djeluješ kao da imaš volje pogotovo jer tipkaš po netu pa zašto onda nebi malo provrtio manual jer vjerujem da bi ti razjasnilo neke stvari i eliminiralo nekakva pitanja...ne mora bit u papirnatom obliku ...

@syss - daj reci iskreno jel si sretniji sad ili kad si bio 'bolestan' ?
mislim da si više novca potrošio uglavnom zbog želje za tim naglim 'otrežnjenje' nego da si ostao lagano intoksiciran :P
istina ne znam koliko si bio bolestan ali nisi valjda ko narkomani prodavao stvari za kupit nesto s markicom....

ak se mene pita potrebno je samo odvagnut koliko ti znači nešto što ti smeta ...a meni dosad nije ništa toliko smetalo da nemam snage 'povuč ručnu' bez neke pomočne prisile ....

@ newalss , vidi se da si tip za stereo
što se tih spomenutih par šumova....

istina da u stražnjima / filmovima uglavnom nema zanimljivog da bi većini isplatilo ulaganje u neki bolji veči zvučnik.
Iako iznimke ne potvrđuju pravilo jel se tebi isplati veliki straznji skužiš tek kad doživiš nešto kako spada gdje se pokaže baš taj minus ....
npr. naletiš na scenu koja baš traži veliki stražnji kao što je prelet helikoptera
(mislim da je bilo u blek hovk dovn) ...taj ugođaj ti mali zvucnik ne može pruzit....

Znam jer imam male stražnje koji su odlični za te novce ( stara Cresta 2 / znam grozota ) no ipak su namjenjeni za nešto drugo i NISU za ono što bi ja od njih htio u HTu (ako izuzmem horore) tako da me svaka scena koja traži nešto vece iza natjera na malo razmišljanje koje se svede da mi se ipak ne isplati imat veci koji se primjeti rjetko...

iako je situacija sa subovima i kucnim kinom približno ista na to gledam drugačije
gledao npr onaj 'šušavk redemšom' i tu stvarno nema materijala da bi se sub isplatio ...osim 2 scene mislim...
a za vrijeme te 2 scene nisam požalio ni kune koja je u njega otišla...