View Single Post
Staro 18.03.2004., 01:38   #33
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Mali OT

Iako nema veze s informatičkim trgovinama ovo me sjetilo jedne ogomne gluposti koju sam čuo.

Naime radi se o tosteru firma je neznam koja sam ima servis tam na radničkoj kod žitnjaka u onom centru male privrede Savica, na pitanje kak da nađem servis mi je tip rekao ovo:" To vam je kod Vrućeg bureka"

Krepao novi toster nakon dva dana, pregorila žica od grijača jer se mrvica kruha skup sa sirom zaljepila za to i ode sve u tri...

Svakako odem tam ( do vrućeg bureka) ostavim toster na servisu, slijedeći dan me zovu i vele gotovo, dođem tam tip mi uvali toster ja potpišem i odem doma, uštekam i toster ne dela? WTF?? Zovem ja firmu i tip mi veli ovo:
J: dobar dan bio sam pred sat vremena po toster koji ne dela, zakaj?
P: Vama je otišo grijač
J: Ma nemojte! Al zakaj mi ne dela?
P: Sam da vidim kaj je kolega napisao ( 4 minute mu je trebalo)
da znate to je pregorilo jer je zapela mrvica.
J: Znate ak toster koristim za tostiranje kruha normalno je da ima mrvica.
P: Da al vi ga niste čistili!
J: Kaj? ( sad ide najbolji dio)
P: Vi trebate nakon svakog tostiranja s mekanim kistom ić između žica ( koje su btw iza zaštitine mrežice, pitam se zakaj) i onda maknuti svaku mrvicu! da nebi koja zapela ( došlo mi je da mi je tipa poslat u 3PM)
J: vi to mene zezate?
P:Ne,a pošto vi to niste napravili, i niste održavali toster, nema garancije đenja! tutu
J. halo?

Prvo nisam mogao povjerovati kaj mi je tip rekao. Stvar se tak riješila da sam se otišao žaliti u dućan di je kupljen.
Čovjek koji tam prodaje, je prvo prasnuo u smjeh pa na moj nagovor dao neki papir od dućana na kojem je nakj pisalo o zahtjevu za popravak.

Kad sam došao u servis prvo je serviser nekaj počeo srat o kistu i čišćenju ( došlo mi je da mu hitim toster u glavu), kad je dobio papir u ruke je zvao dućan ( razgovor za tipa nije bio nimalo ugodan) bez riječi je uzeo toster, dan poslije je toster bio popravljen i dan danas dela bez ikakavog čišćenja kistom i sl, gluparija.

Mislim da ovo nadmašuje puno gluposti koje su ovdje napisane uključujuči CDRW unišatva pržilicu.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote