View Single Post
Staro 18.01.2008., 22:26   #43
CuKi
Premium
Moj komp

CuKi's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor plastisha Pregled postova
a drugi prijedlog - mislim da ova jedna rupa nebu suplajala hladnog zraka za cjeli kejs,naročito jer je na apsolutnoj kontri od proca.

u mom slučaju imam 2 upuha i 2 ispuha (upuh drito na proc) , ovdje imam 1 upuh koji na totalnoj kontri od proca i 2 ispuha...
1. ovo sto sam ja nacrtao je samo skica, a rupa moze biti jako velika, npr (cijela duzina kucista x 12cm ) a onda mislim da bece biti problema sa hranjenjem 2 venta.
1.A. jesi razmisljao o tome da okrenes maticnu plocu naopako, tj da proc bude dole, tako da ti svijezi zrak stize direktno do njega.

2. mislim da nije apsolutno nuzno da da imas isti broj ventova na upuhu i ispuhu. Uostalom zrak se najbolje ubrzava kada mu serijski spojis par ventova s tim da prvi vent se vrti na najsporije, drugi malo brze, treci jos brze.....

Prvu ideju sa skrgama si odbaco, ali svejedno bi dodao da se te skrge mogu izvesti elegantno i da se odrzi simetricnost kucista. Poguglaj malo o SILVERSTONE Temjin TJ09 kucistu pa ces skuziti na sta mislim.

P.S. dobio sam jos jednu ideju za case, sada se bacam na crtanje a slika sljedi za par minuta.

Zadnje izmijenjeno od: CuKi. 18.01.2008. u 23:08.
CuKi je offline   Reply With Quote