View Single Post
Staro 18.01.2008., 19:44   #42
plastisha
Extreme scratch builder
Moj komp

plastisha's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
***iga, kasno je, zapacko sam se vec

u svakom slučaju hvala na trudu...
da, bočna stranice se isto ne dira , ona je napravljena od 2 plohe - drva, preko kojeg ide plexy ploha. al če to bit oklopnjak ***ate. nju nebi pak diro jer mi je super čista ravna ploha što se tiče dizajna. a i radilo bi asimetriju. kejs je inače sav simetričan.

a drugi prijedlog - mislim da ova jedna rupa nebu suplajala hladnog zraka za cjeli kejs,naročito jer je na apsolutnoj kontri od proca. Prvi koji je do nje je vent za hdd, koji guta večinu hladnog zraka tek manji dio zraka ide na unutrašnjost, s ovim bi dobio da je napajanje hladnjije i manje optereceno , koje se ubiti uopce ne grije (antech) niti se cuje. a trpi proc koji je ocan na 3.2. i to je 4500 koji se grije više (radna temp mu je do 73 a ne 62 ko ostalima iz ergele. Mislim da proc trpi jer nema direktni suply hladnoga.

u mom slučaju imam 2 upuha i 2 ispuha (upuh drito na proc) , ovdje imam 1 upuh koji na totalnoj kontri od proca i 2 ispuha...

meni se i dalje moje rješenje čini prihvatljivije za ovaj moj slučaj.

ali za trud zaslužuješ pivkana

edit: ma u biti ja sam konj jer nisam dovoljno jasno naglasio koji je hardver, šta je ocano i šta je glavni grijač.......